menu

Working with Amazon DynamoDB

Go to Lab

3157 Reviews

364c65a7f0cea98859fe523cf8e17935

Too few instructors - only 2 for about ~100 people no easy to detect error indication from PHP script that a column name is misspelled. twitter authentication page not loading from the application file attwitter_auth.php

Elad G. · Reviewed over 3 years ago

34796b225d6d278ca2ad465f50da2139

I had issues with the scripts...

Aaron M. · Reviewed over 3 years ago

4c4c699a990ce7e7681b3d9b4fe901da

Orlando G. · Reviewed over 3 years ago

5ab9081e0cf4a0f690908705a6a5a09e

Good lab, but TwitterOAuth.php and OAuth.php were missing from the lab. I had to download them for the Twitter portion of the lab to work.

Alan H. · Reviewed over 3 years ago

1b523245695bc1a22557974c444236c2

Lab is broken. PHP Scripts provided in the lab template don't work. In the first part, cloudformation template completes fine, but when I try to execute the load_data_into_dynamo.php script, i get a bunch of 400 errors returned like : Error: Failed to load data. CFArray Object ( [storage:ArrayObject:private] => Array ( [0] => CFResponse Object ( [header] => Array ( [x-amzn-requestid] => 6AJN5DFU8IKAR7V7Q0VD29IGFBVV4KQNSO5AEMVJF66Q9ASUAAJG [x-amz-crc32] => 292982449 [content-type] => application/x-amz-json-1.0 [content-length] => 112 [date] => Thu, 14 Aug 2014 01:16:52 GMT [_info] => Array ( [url] => https://dynamodb.us-west-2.amazonaws.com/ [content_type] => application/x-amz-json-1.0 [http_code] => 400 [header_size] => 224 [request_size] => 867 [filetime] => -1 [ssl_verify_result] => 0 [redirect_count] => 0 [total_time] => 0.223506 [namelookup_time] => 0.009873 [connect_time] => 0.195929 [pretransfer_time] => 0.203625 [size_upload] => 283 [size_download] => 112 [speed_download] => 501 [speed_upload] => 1266 [download_content_length] => 112 [upload_content_length] => 283 [starttransfer_time] => 0.223471 [redirect_time] => 0 [certinfo] => Array ( ) [redirect_url] => [method] => GET ) ) [body] => CFSimpleXML Object ( [__type] => com.amazonaws.dynamodb.v20111205#ResourceNotFoundException [message] => Requested resource not found ) [status] => 400 ). I tried skipping ahead to Step 7 to see if I could get the Twitter app up and running. I loaded the twitter_auth.php file. The slider and the twitter button display correctly. But when I click sign in with Twitter, all I get is a blank page.

Aaron C. · Reviewed over 3 years ago

5aa81fba7d86b278ebd8a0b7ece26559

Devendran v. · Reviewed over 3 years ago

Fec3007fff9ac38770cbb3202e2ffbcb

Takeshi Y. · Reviewed over 3 years ago