menu

Building a Media Sharing Website - Part 2: Transcoding

Go to Lab

571 Reviews

ukrissti@yahoo.com

Cristian U. · Reviewed 4 days ago

victor.burzynski@ubercare.com

Victor B. · Reviewed 10 days ago

priyankbhatnagar08@gmail.com

Priyank B. · Reviewed 10 days ago

aws_csa9@fsoft.com.vn

g

AWS_CSA9 A. · Reviewed 13 days ago

zjharper@uwm.edu

Zachary H. · Reviewed 13 days ago

casebolt@amazon.com

Didn't work after provisioning the EC2 instance.

Christopher C. · Reviewed 15 days ago

petercm@gmail.com

Currently broken. Rails server fails to start "Could not find activesupport-4.2.1 in any of the sources"

Peter M. · Reviewed 15 days ago

udemy@abdennoor.com

Hi guys , I know the webserver installed in EC2 will not work for you . And I ssh to the instance to do trouble shouting. I resolve the bug and I want to share with you the solution. When you run the same bootstrap script manually (inside EC2 , after “sudo su -“) , you will get the error below and the solution is to run “bundle update rdoc “ just before the last line which is “/usr/local/bin/bundle exec bin/rails s -b 0.0.0.0 -p 80 “ Good Luck! Regards http://in.abdennoor.com _____________ Terminal stderr Downloading rdoc-4.2.0 revealed dependencies not in the API or the lockfile (json (~> 1.4)). Either installing with `--full-index` or running `bundle update rdoc` should fix the problem.

Abdennour T. · Reviewed 16 days ago

yang_zhibin824@qq.com

Had some issue in EC2 build script

Zhibin Y. · Reviewed 18 days ago

clive.jan@gmail.com

CHAN C. · Reviewed 21 days ago

changshengwu@hotmail.com

Victor W. · Reviewed 23 days ago

isaac30tsai@gmail.com

Isaac T. · Reviewed 23 days ago

isaac30tsai@gmail.com

Isaac T. · Reviewed 24 days ago

isaac30tsai@gmail.com

Isaac T. · Reviewed 24 days ago

nfrapolly@enova.com

Nicole F. · Reviewed 26 days ago

grayvern@amazon.com

Vernon G. · Reviewed 26 days ago

arking1981@gmail.com

still having the same problem of part1, the web server won't run.. because no activesupport is installed... had to upgrade ruby first then took care a few things... for a stranger to ruby, not trivial task. when all figured out, lab runs thru, tried a few videos.. worked.

Kang X. · Reviewed about 1 month ago

rayjwil@amazon.com

Rayjan W. · Reviewed about 1 month ago

cutlerwater2@live.com

Cool video. Thanks

Garrett C. · Reviewed about 2 months ago

sharjain@amazon.com

CloudFront Setup step was not used anywhere, Not required for this lab

Sharad J. · Reviewed about 2 months ago

khoa.tran@temando.com

Khoa T. · Reviewed about 2 months ago

ykensaku@amazon.co.jp

yamashita k. · Reviewed about 2 months ago

ykensaku@amazon.co.jp

yamashita k. · Reviewed about 2 months ago

andrzej.lassak@pega.com

Andrzej L. · Reviewed about 2 months ago

dennisog@amazon.com

Great lab to show the capabilities of Elastic Transcoder!!

Dennison G. · Reviewed about 2 months ago